Bugün, 3 Mayıs 2024 Cuma

EĞİT-KOOP'tan ikinci şube

EĞİT-KOOP

Eğitimciler Tüketim Kooperatifi Başkanı Ramazan Şenol: Büyük AVM'ler ile rekabet ediyoruz”

Eğitimciler Tüketim Kooperatifi’nin (EĞİT-KOOP) ikinci şubesi olan “İskele”nin açılışı törenle gerçekleşti. Yalı Mahallesi, Hükümet Caddesi’nde, Erdek Neyyire Sıtkı Devlet Hastanesi’nin karşısındaki yerde gerçekleşen şubenin açılış törenine CHP Balıkesir Milletvekili Namık Havutça, Erdek Kaymakamı Murat Demirelli, Belediye Başkanı Hüseyin Sarı ve kalabalık bir topluluk katıldı.

Törende ilk konuşmayı yapan Eğitimciler Tüketim Kooperatifi Başkanı Av. Ramazan Şenol, hizmet kervanını Erdek’te ikinci şubeyi açarak sürdürdüklerini, Bandırma dahil toplamda 14. şubeye kavuştuklarını vurgula rken, şunları söyledi:
“Ülkemizdeki tek tüketim kooperatifi olarak büyük AVM’ler ve süper marketlerle rekabet ediyor ve başarıya ulaşıyoruz. Vatandaşlarımıza ürünlerin en kalitelisini, en ucuza satmaya özen gösteriyoruz. Tüm gücümüzü ise siz değerli vatandaşlarımızdan alıyoruz. Bu şubenin öncelikle Erdekliler olmak üzere tüm yöreye hayırlı olmasını diliyorum.”
Ardından düşüncelerini açıklayan CHP Balıkesir Milletvekili Namık Havutça da hem bir öğretmen, hem de üyesi olduğu kooperatifin başarılarından gurur duyduğunu belirtirken, “Kurulduğu günden beri kooperatifimizin öncelikli hedefi para kazanma hırsı değil, ortaklarına ve tüketicilere hizmet oldu. Kooperatifimiz hâlen en kaliteli eti, kendi tesislerinde yetiştirdiği hayvanlardan sağlayarak, tüketiciye sunuyor. Biz, sıcacık bir aileyiz. Kimsenin rakibi değiliz. Sadece halkımızın çıkarlarının yanındayız” dedi. Havutça, ülkemizin, ayyıldızlı Türk bayrağı ve Atatürk’ün ilkelerinden vazgeçmeyeceğini sözlerine ekledi.
Palyaçoların da gösteriler sunduğu törende, kooperatif şubesinin açılış kurdelâsını Milletvekili Namık Havutça, Kaymakam Mustafa Demirelli, Belediye Başkanı Hüseyin Sarı ve kooperatifin eski ortaklarından Mehmet Savaş birlikte kesti.



  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu